понеделник, юли 16, 2007

Възпламеняване на решетките

На 17 Юли в 11:11 (по Гринуич) започва една от може би най-важните световни медитации. Всички хора, които ще отговорят на този повик или чувстват резонанс с него, са приканвани да седнат по това време, да отворят сърцето си и да медитират върху лечението и баланса на Земята и нейните обитатели. Ако искате да прочетете повече по този въпрос погледнете тук: http://www.firethegrid.com/

За тези, които не обичат да четат дълги материали, а този сайт е наистина огромен, ето най-важното: Ние, човешките същества, решихме преди много хиляди години да прекъснем връзката си с колективните решетки на съзнание, така че да можем да приложим свободната си воля. Това разделение ни помогна да взимаме свои собствени решения и да бъдем независими. Но също така ни даде възможност да направим и много грешки, които повлияха на планетата - и тя затрудни много нашата директна връзка с Източника. Сега се намираме в повратна точка, в която тази отделеност може да означава край на Земята, такава каквато съществува в момента.

Това е Планът, който ще ни позволи да възстанвим връзката със светлинните решетки и да започнем лечението на тази планета. Заедно ще възстановим тази връзка чрез "ВЪЛНАТА ОТ ЛЮБОВ". Ако отделим един час за обща медитация върху решетките на съзнание, ще обединим глобуса и ще свържем всички региони на Земята. По време на този процес нашите Души ще бъдат свързани в Любов, Мир, Хармония и колективен фокус за един по-добър свят за всички хора, днес и за вбъдеще.

Съществата от Светлина използват понятието "Възпламеняване на Решетките", когато говорят за тази колективна медитация на 17 Юли 2007, в която човечеството ще бъде подпомогнато чрез божествената сила с енергия. Те казват, че чрез Възпламеняването на Решетките ще се случат две неща: Първо ще бъде изпратена Лечебна енергия към центъра на Земята и ядрото или сърцето на Земята ще бъде регенерирано. По този начин всички ние, всеки един от нас, ще сподели и предаде подаръка на насоченото намерение, подаръка на нашата собствена индивидуалност и подаръка на нашите лечебни енергии към всичко, което живее на Земята. Ние трябва да влеем част от нашата лечебна енергия към Земята и сборът от всички лечебни потоци ще възстанови Земята.

Съществата от Светлина казват, че всеки човек е като малък гръмоотвод: като канал от енергия, през който светлината на Създателя може да достигне до планетата. Тъй като ние сме прекъснали връзката между светлинните решетки и планетата, божествената енергия не може да достига безпрепятствено до физическата структура на Земята и да я захранва. Когато ние, хората, решим, че можем да се обединим, за да излекуваме нашите решетки на съзнание, ще възобновим този двупосочен поток от светлина и съзнание - между нас и Създателя, между Създателя и Земята и между човек и човек. Можете ли да разберете колко прекрасен е този подарък? Тази енергия ще остане завинаги с планетата и човечеството - потенциалът, с който Създателят ни е създал, ще бъде проявен в сътворяването на тези нови енергийни полета за нашата Земя.

Как можем да направим това? - Датата на това събитие е 17 Юли 2007, 11:11 часът по Гринуич (14:11 часът българско време). Нямам никаква представа защо точно тази дата и този час са били избрани, но те са ми били давани всеки път. По това време единственото, което трябва да направите е да седнете, да се насочите в себе си и да медитирате. С ваша помощ ще съберем достатъчно голям брой хора, обединени за лечението и любовта на нашата планета и нашите души ще бъдат пробудени за истинската им цел... да станем едно с нашия Източник на Светлина.
Изпращам своята любов към всички вас,
Приска Арнолд
http://www.mahatma-haus.ch/
др. организатори на събитието:http://www.worldpuja.org/, http://www.spiritofmaat.com/
както и такива, които го подкрепят: http://www.shamballa-bg.net/

Няма коментари: