четвъртък, юли 13, 2006

Hard Music and Sounds United

HMSU 6th Summer Openair Festival - 14-16 юли, Мало Бучино
Летният drum and bass фестивал организиран от HMSU се превърна за последните 7 години в традиционно най-силното и достъпно събитие наоколо - не само за феновете на развиващата се drum’n’bass сцена, но и за меломаните харесващи сходни модерни стилове. Нетрадиционната постановка на фестивала, тридневен музикален маратон, го прави уникален и сред събитията на открито. С шестото си издание HMSU Summer Openair Festival прави сериозна заявка да се превърне в най-силното drum and bass събитие в Югоизточна Европа.

HMSU (Hard Music and Sounds United) започва своето съществуване през 1999 година. Основната цел на организацията е да разширява периметъра на drum and bass културата в България като наред с това утвърждава родната сцена като една от най-силните на балканите. През последните 7 години
http://fest.hmsu.org/place.bg.php организра над 60 успешни събития и приветства като домакин някои от най-изявените таланти на световната drum and bass сцена. Всред гостите тази година са: Technical Itch (UK), Psychofreud (Norway), Jamalski (USA/France), Zionlionz Soundsystem(BG), Funxion (GR), Drop.Dread (Romania), Codex Full Force (Serbia),DigitalNightmarez Bulgaria и много други.

И тази година фестивалът ще се проведе в близост до село Мало Бучино (София). Самото място е живописна местност в подножието на Витоша с уникална гледка към София и чудесни условия за къмпингуване.
Село Мало Бучино се намира на 7 километра от София в посока Суходол (югозапад). Непосредствено до мястото на фестивала достига път, а до самото село може да се достигне с автобусна линия № 56. Мястото на фестивала ще бъде обозначено с информационни табели.
Повече тук...

Няма коментари: