петък, април 07, 2006

Да помогнем :)

Tова е copy-paste на информация от един съседен сайт - "Dreemkeeper". Ето за какво иде реч:
"v7ndotcom elursrebmem e състезание, предназначено за така наречените SEO (search engine optimization) професионалисти, които да покажат уменията си, като издигнат до първа позиция в Google една безсмислена фраза. За целта на състезанието е избрана v7ndotcom elursrebmem.
Единственият български представител е
Силвина Георгиева, чието име вряд ли е загадка за кой да е от хората, посещаващи блога. За онези, за които е, нека само кажа, че е интелигентен човек, чудесно момиче и отличен професионалист. За мен лично всичко това е достатъчно, за да поискам да я подкрепя, както мога. А как може да се помогне, си пише и там:
Един от основните алгоритми на Google за отдаване по-голяма тежест на страниците, които индексира в своята база данни, е към тях да има множество входящи линкове. Затова, ако желаете да помогнете на българското участие в състезанието v7ndotcom elursrebmem, поставете на Вашия сайт връзка към тази страница за участие в v7ndotcom elursrebmem. Връзката е за предпочитане да бъде текстова и да съдържа фразата v7ndotcom elursrebmem. Можете директно да копирате v7ndotcom elursrebmem кода по-долу и да го поставите в HTML-а на Вашата страница:

На страницата Ви той би трябвало да изглежда по следния начин:
v7ndotcom elursrebmem
Ежедневно цъкаме на стотици места в интернет; хубаво е поне с едно от цъкванията да подкрепим хубава идея или хубав човек. Ето една възможност за това :-)
Update:
по мои сметки, засега сме втори. Хайде, ааай-руп!"
Хайде да помогнем и ние :)

Няма коментари: