събота, юни 24, 2006

Еньовден

В средата на юни Слънцето достига максимума на своята енергийна активност,коeто от своя страна въздейства на Земята и пробужда съзидателните й енергии. Всичко това се случва в периода от 20-24 юни.Тази активност особено силно усещат хората с по –изострена чувствителност. При тях това съвпада с период на трансформации, които се изразяват в събуждане на магическия потенциал. Ето защо времето след Еньовден е подходящо за извършване на магически ритуали и енергийни корекции,отнасящи се до здравето и съдбата на човека.Сензитивността се изостря и всеки от нас може да се вгледа в сънищата си, които в този период са знаменателни за бъдещето ни.Те насочват вниманието към онези части от нас, които се нуждаят от преосмисляне и промяна.Енергийното поле въздейства върху всичко обкръжаващо ни, като го активира, по начин, по който позволява то да действа в наше най -висше благо. Това особено силно важи за растенията, които ние хората използвме с лечебна цел. Още от древността това е било известно на нашите предци.

Ето и една магия :)
Успех във всички аспекти на животаЗа тази магия ви е необходимо сребърно бижу (нека то да е ваше лично и препоръката е да го носите след това), чаша с вода, малко сол и една бяла свещ.Със залеза на слънцето, вземете водата и сложете в нея солта, след което я оставете така цялата нощ. На сутринта запалете свеща, и я сложете до купата, а от другата страна сложете бижуто. Запалете свеща и мислено изкажете молитва към Земята и ( Бог, ако вярвате в него) да реализирате успехите във всяка сфера на своя живот, през тази година, като не забравите след това да им благодарите. С част от водата , можете да почистите в дома си, а другата да я оставите в едно шише в гардероба. Бижуто, или носете със себе си, или сложете в бельото си.
източник :
MagicAura.com

6 коментара:

Анонимен каза...

Какви са тези магии? Промиваш ни мозъците тука! :). Най-много ме учуди "...или сложете в бельото си." Нема да е комфортно така :). А това за сънищата - да се вглеждаш в тях... Като се сетя срещу 21-ви, какъв сън сънувах. Хич не ми се ще да се вглеждам в него. Беше твърде ясен и твърде ужасен.

Lanfear каза...

Там дет седи бельото, бре :) Не в това дет носиш :) хе-хе-хе
Ако искаш го разкажи, наистина са знаменателни покрай магьосническия празник сънищата :) Мойте аха да станат и осъзнати тези дни... :)

Анонимен каза...

И аз сънувам и имам усещане, че е нещо знаменателно, ама мнго рядко помня. Тази вечер беше магичен сън (не магически). Но единия колега излъчваше много самота, беше загубен нещо. И това е истина сигурен съм, даже се сещам за причина. А оная вечер сънят беше за един човек, дето малко ме е яд на него (оказва се, че да те е яд на някого, не значи да го мразиш). В съня ми, животът му се беше провалил. Знам, за какво мечтае, а беше съвсем обратното - всичко се изгубило. Е и в съня ми ме беше яд на самич човек, че е позволил да стане така. И ми беше много кофти, направо бях смачкан. Малко алегорично, но подробности не мога да кажа, но си ги спомням ясно. Много силна емоция, още не може да ме напусне. Има някакво посляние и почти го разбирам.

Lanfear каза...

Интересно :) Виждаш ли, че има нещо магично :) И аз така не ги помнех, но откакто почнах да си ги записвам или само да нахвърлям за какво става въпрос значително се увеличи способността ми да ги помня....

Анонимен каза...

Еми разкажи и ти нещо, иначе ще се чувствам ощетен :)

Lanfear каза...

Е гадното е, че сънищата са много объркано нещо, но последното дето ми се случи беше много странно - като сън в съня и се пренесох в един моент в миналото дето реално съществува ама със сегашното си съзнание за много кратко, но усетих миризми, чувства...бе незнам ама съм сигурна че бях там и ме събуди еден глас дето ми повтаряше името...незнам, главното, което се стремя да запомня е чувството, то не се описва много лесно :)