неделя, април 20, 2008

Досаден проблем

Напоследък се сблъсках със странен и много досаден проблем в Bloger със аудио файловете. Аудио файловете, които качвам един ден работят, на следващия - не. Общо взето като забележа, че има проблем успявам да го оправя, но понякога ми е много трудно да разбера какво изобщо става.
Предпоследният път проблема беше, че след като си запиша публикацията Bloger добавя по не знам каква причина символа "&amp" на мястото на "/" в пътя към песента, който съм посочила. След като го оправя и го запиша, като се върна да проверя, отново единият символ е заменен от другите. Накрая ми писна и качих песента на друго място, така че да избягна изобщо такъв символ в пътя.
Това разреши проблема. Обаче последния път така и не разбрах защо не ще да работи, след като проблеми със заместване на символи няма и изобщо на пръв поглед няма никакви проблеми. Обаче не ще да работи и това е. Направих си проба - вместо тази песен, копирах друга, която работи и така нямаше проблем, а като върна тази последната и пак не ще. Пак се оправих като преместих песента на друго място и така тръгна. Това е добре, ама не знам до кога.
Нищо чудно утре пак да не работи, по неизвестна причина. Побърквам се така, като не знам какво става, и защо нещо, което няма никаква логика в това да не работи, все пак не работи.
Уф, както и да е. Това си е за моя консумация - ако се случи пак, да се сещам какво съм правила. Надявам се накрая да си изясня какво става и защо са тия нелогичности.

Няма коментари: